2010. január 4., hétfő

Project 365 template

Már tavaly is szerettem volna belevágni a Project 365-be, de esélyét sem láttam annak, hogy minden nap készítsek egy-egy érdekes fotót, aztán feltöltsem valahová, esetleg még oldalt is készítsek belőle. Most is eljátszottam a gondolattal...

Hogy miért érdemes belevágni?
Gondolj bele, milyen érdekes lesz később elővenni a fotókat és megnézni, hogy egy-egy napodon mit tartottál fontosnak, érdekesnek, mit csináltál aznap, kivel találkoztál, stb. A fotókkal, a hozzájuk fűzött kommentárokkal dokumentálhatod egy-egy év történéseit. Arról már ne is beszéljünk, hogy milyen profi fotós leszel az év végére! :-)

Ugye, izgalmasan hangzik? Még nincs késő, akár ma is belevághatsz!

Ha esetleg úgy érzed, hogy nincs elég fantáziád ahhoz, hogy minden napra legyen érdekes témád, akkor itt találhatsz néhány ötletet, mit fotózz. (sajna angol nyelvű, de szerintem megéri előkapni egy szótárt.)

Én tutira nem fogok minden nap fotózni. :-( De arra gondoltam, mi lenne, ha készítenék minden hétre egy template-et, amelyek segítségével scrapbook-oldalba lehetne foglalni a fotókat. Bele is vágtam a munkába, mutatom az elsőt:





Itt pedig egy inspirációs oldal szrjudittól:




Kíváncsian várom a visszajelzéseket! Ha van rá igény, hetente készítek majd egy sablont. :-)

Kuznyec

12 megjegyzés:

Ányi írta...

Szuper ötlet! Bár én sem fogom csinálni a projektet, de azért sose lehet tudni, mire jó egy jó template! Köszi!

Bíró Ágnes írta...

Idén én tuti nem fogok bele, ilyen picur mellett képtelenségnek tartom, bár nincs nap, hogy ne fotóznék de nem vagyok benne biztos, hogy folyamatosan tudnám csinálni, az pedig nagyon idegesítene. De jövőre még hasznát vehetem. Szóval engem azért érdekel ám. Köszi! :)

Zsu írta...

Tavaly belekezdtem és két hónapig bírtam. Minden nap azon szenvedtem, hogy mit fotózzak. Szóval én idén (is) kihagyom, viszont a templateket imádom! Köszi! :)

Sue írta...

Simply beautiful template! Thank you! :)

Bea írta...

Ági, szerintem szuper ötlet, olyan jó lenne, ha csinálnád... félelmetesnek tűnik, de szerintem ez a heti megoldás még akár tartható is... én lehet, hogy belevágok, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Esetleg ezt egy kihívással, vagy valami játékkal is lehet, hogy össze lehetne kötni, és akkor talán még többen kedvet/bátorságot kapnának hozzá, nem? Konkrétabb ötletem nincs, csak úgy megfordult a fejemben...
Köszönöm a template-t, már vittem is.

Kriszta (hozak) írta...

A projekt számomra is nehezen kivitelezhető, de a templétet köszi!

Lululu írta...

A template-ket biztosan használnám, mert állandóan gondban vagyok a "sokfotós" oldalaimmal, hogyan is rendezzem el rajtuk a képeket. A naponta fotózás számomra elképzelhetetlen, de rengeteg régebbi, kirándulásos képem várja, hogy végre felhasználjam őket.

Noncsi írta...

Imádom a template-eket, köszönöm szépen. Szívesen látnék minden héten új template-et. :)
De a napi fotózást és az ezzel járó project számomra is kimarad ebben az évben.

Eszter(beszteri) írta...

Szerintem is jó ötlet! Köszi a template-et! :)

Kriszta írta...

Erről a projektről már én is több oldalon olvastam. Szerintem nagyon jó öltet, bár sajna nekem sincs rá időm, hogy minden napot megörökítsek. A hetes változatott talán sikerülne tartanom. Tehát én is szivesen várom a templateket.

Bea írta...

Sziasztok!
Még egyszer köszi a template-eket. Itt az én első hetemről az oldal:
http://barczabava.blogspot.com/

ilgya írta...

Én is belevágtam,hát kiváncsi leszek. Köszi a template-ot meg amúgy az egész ötletet,és az inspirációt is!