2010. január 9., szombat

Mosolyt adni fontos!

A minap a scrapbook.hu fórumán szívet melengető bejegyzésre bukkantam. Azt hiszem mindannyian átéltük már egyszer-egyszer a kétséget, netalán csalódottságot, ha a galériákba feltöltött, számunkra oly kedves oldal nem kapott kommentet a többiektől.

" Sokat lehet tanulni és fejlődni a galéria képeinek megtekintése közben, kinyílhat a szemünk új megoldásokra. Ugyanez a helyzet a kommentárokkal is. Nemcsak feltöltőik szívét dobogtathatjuk meg - sőt, ők szárnyakat kapnak, ha visszajelzés érkezik munkájukra. Ez köt bennünket össze, hogy a kis becenevek mellett gondolatainkat is vállalva, többet osztunk meg magunkból. Így alakul ki a sok ismeretlen-ismerős közössége...

Szeretetet, bátorítást, sikerélményt adhatunk a másiknak, ha HOZZÁ szólunk. Mindannyian hétköznapi emberek vagyunk, akik vágyják a lelki simogatást."

Teljesen egyet értek Gigi fent idézett szavaival. Én szeretnék csatlakozni, és mindenkit buzdítani arra, amit Gigi javasol ugyanitt:

" Buzgón említem a képek kommentálásának lehetőségét előttetek! Ha van kedvetek kedvességet osztani ingyen - tegyétek meg! Tegyétek szóvá, ha valakinek valamely munkájában megtetszett valami!
S Mi mindannyian, akik rendszeresen feltöltünk, mutassunk példát! Talán kezdjük úgy, hogy ha feltöltünk egy oldalt, akkor a közvetlen mellettünk lévő két oldalnál hagyunk egy kedves mondatot. Ha pedig hozzászólás érkezik valamely munkánkra, akkor a kommentár küldőjének nézzük meg a galériáját, és hagyjunk ott a nekünk legjobban tetsző alkotás alatt mi is szintén egy gondolatot! Hm?
Van kedvetek ehhez?
Szeretettel jegyzem még meg, hogy (a legjobb szándék feltételezése mellett) nem az ömlengős, őszintétlen bazsajgásra szeretnénk rávenni! Csak azt mondd, ami tényleg benned van. De ha van Benned valami, akkor írd meg!
Meglátod, milyen boldog lesz a szíved - mert mosolyt adtál!"

Ha még nem jártatok a fórumon, olvassátok végig a teljes bejegyzést. Én mióta olvastam ezeket a sorokat, több időt szánok a galériákban a nekem tetsző oldalak kommentálására. Mert nem elég megnézni őket, megállapítani, hogy mennyire csodálatosak, ha ezt nem hozzuk a kép készítőjének tudomására, akkor valami fontosat mulasztunk el.

Sok képnél jártam, sok helyen írtam is. A blog WOW rovatában rendszeresen meg fogjuk mutatni nektek a különösen inspiráló, a számunkra valamilyen okból különösen fontos oldalakat.

Elsőként két gyönyörű oldalt hoztam, megmutatom milyen csodás képet készített a múltkor ajánlott Lily Designs készlettel:

Eagleszem

és

Kriszta


Csodaszép lett, lányok! Várom a többi alkotást is ;)

Jó szkreppelést és sok-sok mosolyt mindenkinek:
Judit

4 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Judit, örülök ennek a bejegyzésnek. Meghatott, hogy idéztél. Jól esik ez a visszajelzés számomra, hogy Ti is fontosnak tartjátok mindezt! :*

Ányi írta...

Ezt jó vot olvasni és jó, hogy leírtad itt is!
Én bevallom, leszoktam a kommentelésről, mert az én képeimre is mindig elég kevés reakció érkezett és ez sokszor nem esett jól. Hátha mgváltozik valami!

Kriszta (hozak) írta...

Nagyszerűek Gigi gondolatai és milyen igazak! Bizony, nekem is jólesik minden hozzászólás. Mostanában próbálok több időt szánni a kommentelésre, most pedig különösen figyelni fogok, hogy ne mulasszam el!
Köszi, Judit! (az oldalamat is)

pufiindian írta...

Nagyon örülök, hogy Valaki végre ezt leírta, mert azt hiszem gondolni sokan gondoltuk ugyanezt.
Én is megfogadom, hogy aktívabb leszek a kommentezéssel.
Köszi Nektek !