2009. december 30., szerda

A szolgáltatás átmenetileg szünetel...

Először is elnézést szeretnék kérni minden kedves olvasónktól, amiért a december nem úgy alakult a blogon, ahogy azt előtte beharangoztuk. Sok-sok meglepetést, játékot terveztünk erre a hónapra, ezzel szemben még a meghirdetett 4 hetes kihívás-sorozatot sem vittük végig. Mindannyian nagyon elfoglaltak voltunk ebben a hónapban, közbejöttek dolgok, kinek ez, kinek az. Remélem, megértitek, hogy az év végi hajtás és a karácsonyi készülődés közepette nem tudtunk a blogra koncentrálni.
A kihívásra beérkezett művek természetesen nem készültek hiába, lesz eredményhirdetés és persze nyeremény is! De a 4 forduló helyett csak 2 került megrendezésre...
Úgy döntöttünk, hogy a blogot egy darabig szüneteltetjük, mert most nincs elég időnk arra, hogy a megszokott módon folytassuk. Az, hogy később folytatjuk-e vagy örökre bezárjuk, még nem tisztázódott. Várunk, hátha az idő majd nekünk dolgozik...

A szerkesztőtársak nevében is szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag, békés, boldog és válságmentes új évet kívánni!



B.
Ú. É. K. !



Kuznyec

6 megjegyzés:

Ányi írta...

Hát nem örülök annak, amit írtál, Ági! Remélem, hogy nem fogjátok majd végleg bezárni a blogot, pláne, hogy négyen vagytok rá!!! Remélem, hogy hamarosan jó, jobb hírekkel jöttök, hogy maradtok és ismét lelkesek lesztek! Ha pedig esetleg segítségre lenne szükség, bármiben, csak szólj, szívesen jövök! :-)
Addig is BÚÉK!

Krisz írta...

Én is sajnálom, hogy szüneteltek, és remélem a bezárásra nem kerül sor.
Addig is B.U.É.K.!

Judit írta...

Én is sajnálattal olvasom a sorokat. Remélem még lesztek, addig is B.U.É.K.

Noncsi írta...

Szeretek ide járni, úgyhogy remélem nem kerül sor a zárásra.
BÚÉK Mindenkinek!!!

icka írta...

Szomorú lennék, ha megszűnnétek, szerintem nem baj, ha néha nincs időtök és van egy kis szünet! Mindannyiunkkal előfordul.
Kívánok boldog új évet!

Janka írta...

Megértem, hogy szüneteltetek, de a bezárást gondoljátok meg! Kár lenne érte! A december mindenkinek ilyen húzós az ünnepek miatt ;)

Próbáljátok meg szórakozásból csinálni, és ne érezzetek kényszert rá, hogy heti x alkalommal jelentkezzetek.

Hajrá!