2009. október 1., csütörtök

Vendégünk: Sara (scarletsierra) - Our guest: Sara (scarletsierra)!!!

Let me introduce our guest, Sara!
Engedjétek meg, hogy bemutassam vendégünket, Sara-t!

First of all tell us about yourself, please!


My name is Sara Gleason. I am a blessed military spouse and stay-at-home mommy to a preschooler. I was born and raised in Chicago and it's still home to part of my heart. University brought me to the Pacific Northwest where I met and fell in love with my best friend, my husband. Since then, home is wherever the military takes us. We currently live in Florida, USA. When I'm not scrapping or soaking up time with my family, I love butterfly gardening, spending time outdoors, reading and most of all practicing my photography.

Először is, mesélj magadról, kérlek!

A nevem Sara Gleason. Egy katona boldog felesége és egy óvodás anyukája vagyok. Chicago-ban születtem és ott is nőttem fel, és a szívem egy darabja ott is maradt. Az egyetem hozott észak-nyugatra, ahol megismertem és megszerettem a legjobb barátomat, a férjemet. Azóta ott van az otthonunk, ahová a katonaság visz minket. Jelenleg Floridában élünk, az USA-ban. Amikor nem szkreppelek és nem a családommal töltöm az időt, akkor szeretek pillangókertészkedéssel foglalkozni (olyan növények telepítése, amelyek vonzzák a pillangókat, az USA-ban igen közkedvelt), a szabadban lenni, olvasni és leginkább a fotózást gyakorolni.

When did you start digital scrapbooking?

I was a paper scrapper for a long time - though never a very good one, so mostly I just have a closet full of paper scrapping supplies and some pretty boring albums/pages to show for it - before I finally delved into digi scrapping in May 2008. I was smitten from the start and it was as though digi was just the thing I needed to help my creativity really blossom.

Mikor kezdtél a digitális scrapbook-kal foglalkozni?

Sokáig hagyományos szkrepper voltam - azt hiszem, sohasem voltam igazán jó, így aztán tele van egy helyiség a hagyományos scrapbook-hoz való kellékekkel és néhány unalmas albummal/oldallal- végül 2008. májusában fogtam a digibe. Az elejétől kezdve szétesett voltam, a digi volt az, amire szükségem volt ahhoz, hogy a kreativitásom igazán kibontakozhasson.

How long does it take you to make one scrapbook page?

I'm a bit of a slowpoke. I can count on one hand the number of times a layout took me less than 2 hours to create a page. Usually I spend about 2,5-4,5 hrs working on a page.

Mennyi időt vesz igénybe egy scrapbook oldal elkészítése?

Kicsit lassú típus vagyok, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor sikerült 2 óránál kevesebb idő alatt elkészítenem egy oldalt. Általában 2,5 - 4,5 órát dolgozom egy oldalon.

How often do you create a new scrapbook page?

I scrap nearly every day. Sometimes, if I'm feeling speedy, I will scrap more than one page in a day, but usually I average one page a day.

Milyen gyakran készítesz új scrapbook oldalt?

Majdnem minden nap szkreppelek. Néha, amikor gyorsabbnak érzem magam,t öbb mint egy oldalt készítek egy nap alatt, de átlagosan napi egy odalt.

Can you describe your style for us in just 3 words?

Photo-centric, balanced, clustered.

Le tudnád írni 3 szóban a stílusodat?

Fotó-központú, kiegyensúlyozott, körülpakolós (ha bárki tud erre magyar szót, segítsen!!!)

Who is your favourite designer?

I have to confess this is one of those questions I hate answering, because truly there are so many designers who I admire and who inspire me. I really have to many favorites to mention fairly. Among them are Creashens, K Studio, Kate Hadfield, and Natali designs.

Ki a kedvenc dizájnered?

Be kell vallanom, ez azon kérdések egyike, amiket utálok megválaszolni, mert olyan sok dizájner van, akit nagyra tartok, aki inspirál. Valójában sok kedvencem van, akit illene megemlíteni. Köztük van Creashens, K Studio, Kate Hadfield, és Natali designs.

Who is your favourite scrapper, your ideal?

I have so many scrapping inspirations. Sarah (my3hens) hus such a seamless and unique creativity that I admire so much. Every page is a dream. And Kristen (kristenrice / K Studio) has always been an inspiration of mine. Here pages are flawlessly composed and rich in layers and I love every last one. I seriously could ramble on about scrappers whose pages I admire. There are so very many.

Ki a kedvenc szkreppered, a példaképed?

Több is van, aki inspirál. Sarah (my3hens) olyan különleges kreativitással rendelkezik, amit csodálok. Minden oldala egy álom. És Kristen (kristenrice / K Stuido) mindig is inpirált. Az oldalai hibátlanul vannak összeállítva és rétegben gazdagok, és én mindet szeretem. Komolyan rengeteget tudnék beszélni azokról a szkrepperekről, akiknek az oldalait csodálom. Nagyon sok ilyen van.

Please, tell about your CT commitments (if any)! When did you started to work in CT's?

I startde my first CT shortly after I started scrapping. Since then, I've had ebbs and flows in the time I could commit to CT work and also my style has evolved a bit. Now, I would say I'm full to bursting and completely thrilled and blessed with the opportunities I have. I love all my designers and stores and I am grateful every day for them. I truly am on my dreams teams.

Kérlek, mesélj a CT tagságaidról (ha van)! Mikor kezdtél CT-kben dolgozni?

Az első CT-t röviddel azután kezdtem, hogy elkezdtem szkreppelni. Azóta voltam fent és lent, elkötelezett vagyok a CT munkák iránt és a stílusom is fejlődött. Most azt mondhatom, izgalmas és áldásos, amit csinálok és teljesen elégedett vagyok a lehetőségeimmel. Szeretem mindegyik dizájnert és áruházat és minden nap hálás vagyok nekik. Ténylegesen álomcsapatok tagja vagyok.

What is your favourite layout?

Oooh this is a bit of evolving answer. But right now this is the favourite:

Melyik a kedvenc oldalad?

Ó, ez egy kicsit kifejtősebb kérdés. De most éppen ez a kedvencem:



Missing daddy

Sara alkotásai:


Go

5 months

Fly on fairy wings

Pumpkin hugs

Sara DST galériája

Sara's DST gallery

Please, choose one of your LO's for our scraplift challenge!

Hmm...how about Gardenia.

Kérlek, válassz egyet az oldalaid közül a scraplift kihívásunkhoz!

Hmm... mit szólnál a Gardenia-hoz?



Kihívás - Challenge!!!!

A scraplift kihívásunkhoz az oldal: Sara Gardenia című oldala. Az alkotásodat ne felejtsd el belinkelni a megjegyzés mezőbe! Kérlek, töltsd fel a kihíváshoz tartozó topicba is a B4S fórumon!

The LO for our scraplift challenge: Sara's page: Gardenia. Don't forget to link us up in the comment field!


The deadline: 24. October

A határidő: Október 24.!

The winner will receive a $7 GC to Shabby Pickle Designs!
A legjobb alkotás egy 7 dolláros kupont kap a Shabby Pickle Designs-ra!


Sara, thanks for the interview!
Sara, köszönöm az interjút!

Jó szkreppelést!
Happy scrapping!

Kuznyec

11 megjegyzés:

Kriszta írta...

Jaj, de jó. Imádom ezeket a kihívásokat. Biztos, hogy hozok egy oldalt.

Janka írta...

Nagyon klassz interjú volt, és gyönyörű a liftelendő oldal is. Azt hiszem, jövök, ha időm is engedi.

Osli írta...

Gyerekek, ennek annyira megörültem! Sara alkotásait imádom (a galériája el van mentve a könyvjelzőim közé!) Szinte naponta nézegetem, milyen csodákat alkot. Jó volt az interjú, és szuper lesz a kihívás ismét.

A cluster magyarul inkább csoportot jelent. Pl egy olyan keret, ami mondjuk 3 keretből van összefűzve, már az is clustered. Tehát én úgy fordítanám, hogy csokor, csoport.

Osli írta...

Készen vagyok az oldalammal, a SB galériájába töltöttem fel egyelőre.
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=6551&c=3
Köszönöm a játékot.

Anikó írta...

Én is kész lettem:
http://galeria.scrapbook.hu/files/3/2/5/natali_design_summer_paper.jpg

zina2003-adrienn írta...

Én is próbálkoztam!
http://zina2003-adrienn.blogspot.com/2009/10/kihivasra.html

eagleszem írta...

Az oldalam a blogomon itt megtalálható:
http://eagleszem.blogspot.com/2009/10/steps.html
:)

Kriszta írta...

Elkészültem én is az oldalammal:

http://krisztaanyu.blogspot.com/2009/10/sara-scarletsierra-challenge.html

Dtimy írta...

Én is készítettem egy oldalt, itt látható: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=6937&catid=member&imageuser=35
És feltöltöttem a b4s fórumra is.
Köszi a játékot!
Timi

Ányi írta...

Én is készítettem egy oldalt, itt van:
http://scrapbookgimp.blogspot.com/2009/10/gardenia-kicsit-maskepp.html
Köszi a játékot, Sara-nak szuper oldalai vannak!

Noncsi írta...

Elkészültem én is az oldalammal:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=7036&c=3