2009. szeptember 6., vasárnap

Engedjétek meg, hogy bemutassam...

Engedjétek meg, hogy bemutassam a blog4scrap új szerkesztőit!
Megkértem a csajokat, hogy írjanak egy kis rövid bemutatkozó szöveget, valamint hogy küldjenek egy fotót és egy scrapbook oldalt is. Tudom, hogy a most következő személyek nem ismeretlenek a hazai szkrepperek körében, de gondoltam, mégis jobban néz ki így, mintha csak idedobtam volna a 3 nevet. :-)

1. Altalena bemutatkozása:



Beszterczán Brigitta vagyok, Budapesten élek a férjemmel. 2008 őszétől foglalkozom a digitális Scrapbook-kal, de a közeljövőben a hagyományos technikával is szeretnék szorosabb barátságot kötni:) Nagyon szeretem csinálni, ez lett a legfőbb hobbim. Mostanában többféle stílusban kipróbálom magam. Remélem ez a szerelem örökké fog tartani!

Altalena kedvenc scrapbook oldala:




2. Csuti bemutatkozása:



Ráczné Antal Judit a nevem, az interneten a Csuti becenevet használom. 2 fiam van, Erik 3 éves, Domán pedig 1,5 éves. 2007. nyarán kezdtem el a scrapbook-kal foglalkozni, először csak a digi formáját ismertem. Elkezdtem az interneten nézelődni, és akkor találtam rá valójában a scrap-re. Azóta része lett az életemnek, szeretem kifejezni vele az érzéseimet, a gondolataimat. Már digi és hagyományos oldalakat egyaránt készítek, választani nem tudnék közülük, mindkettő a szívem csücske lett. Leggyakrabban a fiaimról készítek scrap oldalakat, ők rengeteg témával ellátnak!

Csuti kedvenc oldala:




3. szrjudit bemutatkozása



Sziasztok, szrjudit néven már sokan ismerhettek, másfél éve kezdtem digiscrap oldalakat készíteni, és szerelem lett belőle. Ez az elmúlt időszak szuper volt számomra, rengeteg nagyszerű embert ismertem meg, miközben élveztem az itthonlétet picurka lányommal, aki fő inspirációja a képeimnek. Most egy új szakasza kezdődik az életemnek, részmunkaidőben visszamegyek dolgozni, ami izgalmas és újabb kihívás számomra, de a scrap továbbra is nagyon fontos része lesz az életemnek. Bizonyíték rá az is, hogy Kuznyec kedves meghívására csatlakozom a blog4scrap szerkesztői csapatához. Nagy öröm és megtiszteltetés ez nekem, igyekszem sok érdekes hírrel, játékkal és ajánlóval megismerteni benneteket!

szrjudit kedvenc scrapbook oldala:




Most, hogy már megalakult a blog új szerkesztőcsapata, ezerrel belevetjük magunkat a munkába. Célunk, hogy felpörgessük a blogot, szélesebb kör számára vonzóvá és érdekessé tegyük.
Sok-sok ötletünk van, rengeteg újdonsággal várjuk majd a kedves olvasóinkat. De hogy pontosan mivel is, az legyen meglepetés. :-)
A lényeg, érdemes lesz figyelni, nehogy lemaradjatok valami fontos dologról. Javaslom, hogy íratkozzatok fel a frissítésekre vagy csatlakozzatok a blog rendszeres olvasóihoz!

További szép napot!
Kuznyec

7 megjegyzés:

Ányi írta...

Gratula az új szerkesztőknek!

altalena írta...

Köszi Ányi:)

Tinci írta...

Gratulálok az új szerkesztőknek! Jó kis csapat gyűlt itt össze! Izgatottan várom a továbbiakat!

Kata írta...

Szupercsapat vagytok! Már múltkor betettem a hírolvasómba, nem maradok le többet :)

T írta...

Csajszik!! nagyon örülök nektek!! szuper kis csapatot alkottok!! sok sikert és jó szerkeztést a bloghoz!!!

csuti írta...

Kösziii!

ScrapMona írta...

Gratulálok lányok!
Kuznyec, Te pedig jól választottál :D

Sok sikert kívánok Nektek, ügyesek legyetek és valósítsátok meg a terveiteket!
Puszi
Mónika