2009. augusztus 14., péntek

Figyelem!!! Szerkesztőtárs kerestetik!!!

Elhatároztam, hogy nem hagyom veszni az álmaimat, nem hagyom elkallódni ezt a blogot. Megpróbálom újra felpörgetni, érdekessé és vonzóvá tenni. Ötletekben nincs hiány, csak egy kis segítség kellene...
Ezért aztán úgy döntöttem, hogy keresek magam mellé társat (1-2 fő), aki segít a blog szerkesztésében, a tervek megvalósításában, ötletek kidolgozásában, stb.

Ha szeretnél részt venni a munkában, hagyj egy üzenetet a megjegyzés mezőben!
A jelentkezésnek nincs különösebb feltétele, nekem bőven elég, ha
- legalább olyan lelkes vagy, mint én,
- valamivel több szabadidőd van, mint nekem és
- nem árt egy kis angol tudás sem, de ha nincs, az sem kizáró ok!

Röviden ennyi!
Ja, és a határidő! 2009. augusztus 23.!

Remélem, akad majd jelentkező, mert egyedül tényleg nem megy...

Kuznyec

7 megjegyzés:

T írta...

Szia Ági!!
Bevallom gondoltam rá, hogy esetleg megkérdezlek segíthetek-e, a blog4scrap szerkesztésébe, de megelőztél. Szóval akkor én jelentkeznék, kicsivel több az időm mint neked. Az angol tudásom nem nagy. De a lelkesedés az megvan. Tehát, ha gondolod megpróbálhatjuk, aztán lesz ami lesz. Köszi.

csuti írta...

Nekem is hatalmas a lelkesedésem, de az angol tudásom egyenlő a nullával. Ha ez nem baj, akkor én is itt vagyok!

Ányi írta...

Ági, ugyanígy gondoltam, mint Timo :-) Csak azzal a különbséggel, hogy hamarosan én is időhiányos leszek. De remélem, ugyanolyan lelkes, mint eddig :-) Szóval, ha gondolod, szívesen segítek, ha szükség lesz rám! Pörgök, mint a motoregér :-)

szrjudit írta...

Sokan akartunk ezek szerint így segíteni neked :D, nekem is ez ugrott be, amikor olvastalak a múltkor. Ha gondolod, én is itt vagyok, idő, lelkesedés, némi angoltudás nálam is megvan!

nybara írta...

Szia Ági!
Én még nagyon új vagyok a porondon, de a lelkesedésemmel szerintem nem lesz gond. Szívesen segítek bármiben. Angolul elég jól tudok.

Osli írta...

Én is gondolkodtam rajta. Szeptembertől januárig elég sok szabadidőm lesz, utána még nem tudom. Akkor telik le ugyanis a szabadságom. Azt nem mondom, hogy jól beszélek angolul, de már eladni nem lehetne. Lelkesnek is lelkes vagyok, de a döntés a tiéd. :)

altalena írta...

Ha még beleférek a csapatba, én is szívesen segítenék neked;-)