2008. december 2., kedd

Új kihívás a creative inspirationblog-on!

A karácsonyi időszakra tekintettel Tara-ék megváltoztatták a kihívások menetrendjét. A szokásos copycat és creative inspiration kihívásokra februárig várnunk kell, helyette azonban egy klassz karácsonyi kihívás-sorozattal várnak minket.
Tizenkét napon át minden nap kiírnak egy-egy karácsonnyal kapcsolatos feladatot. Nem kell pánikba esni, nem csak 1 nap áll rendelkezésre az oldalak elkészítésére! A végső határidő 2009. január 31. Aki mind a 12 feladatot teljesíti, az nyerhet!
Az elkészült oldalakat töltsétek fel a galériátokba és a creative inspirationblogon mindig annál a feladatnál adjátok meg a linket, amire az adott oldalt készítettétek.

1st day of Christmas challenge:

Az első feladat a karácsonyfával kapcsolatos. Megszkreppelhetitek, hogyan vásároljátok meg a karácsonyfát, azt, hogy milyen szempontok alapján választjátok ki a megfelelőt, hogyan viszitek haza, stb... Készíthettek egy oldalt arról is, hogy hogyan díszítitek fel a fátokat.
Szóval nem árt, ha mostanában mindig kéznél van a fényképezőgép, még akkor is, ha fenyőfát keresgéltek az árusoknál. :-)

Jó fotózgatást és jó szkreppelést!

Kuznyec

1 megjegyzés:

Pattycakes írta...

Thank you for the Santas!! :)