2008. október 18., szombat

első kihívás - first challenge

Milyen gyorsan elrepült ez az egy hét! Csak úgy szárnyalt! hát még úgy, hogy szinte minden nap érkezett egy-egy újabb oldal az első kihívásunka! Nagy örömünkre szolgált, hogy ennyi scrappert megmozgatott!!! Csak így tovább!! Most pedig lássuk az alkotásokat, érkezésük sorrendjében:

Last week passed so fast...! Mostly, because each day we received great scraps for our first challenge. It was a great pleasure to see how many scrappers was motivated! Keep it up!!!
And now, let's see the LO's in order of arrival:
















Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy mennyire jó, hogy ilyen jó szívvel fogadtátok blogunkat, igyekszünk továbbra is a lehető legjobbat és legtöbbet nyújtani, éljen a scrap:-))))

és akkor végezetül 3 oldalt emelnék ki, mert hát elég furán nézne ki, ha ismét felsorolnám az összeset, hiszen mind-mind kivétel nélkül a szívünk csücske!!!

and the best 3 LO's:



Didó

9 megjegyzés:

pavelancsika írta...

De jó őket igy egyben látni! :)Örülök, hogy ilyen sokan részt vettek.

krisssz írta...

Óóó, jaj, akkor én most lekéstem? Eltűnt a gépen a kép:) Ebből csak az derül ki, hogy kicsit rendet kellene tennem. Azért megmutatom, ha már megvan.
http://krisssz.blogspot.com/2008/10/blog4scrap-kihvs.html

És köszönöm a Cewe oldal bemutatását:)

Unknown írta...

Thank you girls!
I am very pleased to have been chosen!
Congratulations to other participants there are very beautiful pages !

Kata írta...

Ó de jól mutatnak, és mennyi sok! :-) De klasz! Gratula mindenkinek :-)))

M. írta...

Sziasztok! Valamiért abban a hitben voltam, hogy még hétvégén lesz időm elkészíteni, de úgylátszik tévedtem. De azért itt az enyém is :) http://moncsiblog.blogspot.com/2008/10/blog4blog-kihvsra.html

millu írta...

Fantasztikusan jó így egyben ennyi oldalt látni,külön köszönöm,hogy kiemeltetek,nagyon meglepődtem és nagy megtiszteltetés.

szrjudit írta...

Szuper így együtt látni őket, hajrá lányok, én már csinálom is a következőre. De ezt a készletet is fogom még használni, annyi jó szín van benne, gratula még egyszer!

Virág Éva írta...

Nagyon szép így együtt ez a sok oldal! Nagyon meglepődtem, hogy kiemeltétek az egyik művemet! Köszönöm szépen!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Gratulálok!
Mennyi sok szép oldal!!! Wow!