2008. október 16., csütörtök

Copy Cat Wednesday #8

a creative inspiration blogján csodás kihívásokat találtok, amiben újra és újra ki tudjátok próbálni Magatokat! A copy cat wednesday lényege, hogy egy, Tara és Kayleigh által szupernek talált oldalt kell liftelni, és azt megmutatni Nekik. A kihívásnak nincs tétje, illetve dehogynem!! Az elismerés, amely mindenki számára fontos szerintem. Megismerhetnek külföldi scrapperek is, megmutathatod a világnak, hogy milyen jó vagy Te is!!! Ismét csak buzdítani tudok Mindenkit, hogy vágjon bele, TÖK JÓ MÓKA, ezt bizton állíthatom.

S, hogy mi is az a liftelés. Röviden és tömören: a bemutatott oldal "másolása" annyiban, hogy felismerhető legyen az eredeti alkotással való hasonlóság. Az elrendezés a legfontosabb, a többi pedig Rád van bízva! Saját színvilágodat, stílusodat viheted bele az oldaladba úgy, hogy azért látni lehessen a hasonló jegyeket. Nem is régen nagy meglepetésemre az én oldalamat választották a copy cat wednesday #7. kihívásához, amelyet Kuznyec nyert meg. Az oldalakat megnézheted itt:-)

A heti liftelni való: patriciaz oldala.


Ugye nem is olyan nehéz:-))
Fordulópont minden héten: szerda!!
és ne feldjétek, itt is fontos, hogy hagyjatok a kommentek között Nekik egy üzenetet a galéria linkjével, ahova fel lett töltve a nekik szánt oldal!

Didó

4 megjegyzés:

Merika írta...

Köszi lányok, de nem tudok angolul, akkor most mit csináljak, vagy ez legyen az én bajom? Esetleg segít valaki ha szeretnék indulni?

blog4scrap írta...

Merika írj nekem egy e-mailt, szívesen segítek!! Didó

Merika írta...

Köszi szépen, nagyon is járok erre , reggel voltam. Az a baj hogy pl. regisztrációnál alapdolgokat persze értek, de már ha kiír valamit azt már nem tudom. Meg persze egy ilyen kihívásnál sem tudom elolvasni a feladatot, vagy feltételeket. Most így nagyon jó hogy Ti leírjátok a lényeget, de ha mondjuk megcsináltam, hogyan tovább? No megnézem mégegyszer, és írok e-mailt. Kösz!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Hahó!
Köszi az inspirációt! Én is megalkottam az oldalamat, igaz pár dolgot átalakítottam. :P
http://www.weedsandwildflowersdesign.com/gallery/showphoto.php?photo=6795&ppuser=769